Genelec 45 World Tour - Genelec Sverige

Genelec | 45 World Tour

En hyllning till ofärgat ljud och passionen som driver det.

För att hjälpa oss med vårt 45-års firande, bjuder vi in er, vår fantastiska community runt om i världen, att uppleva Genelec, utveckla dina kunskaper och visa upp ditt unika sound och din kultur.

45 år - vilken otrolig resa!


Vilket är ditt favorit-ögonblick med Genelec? Fundera på det medan du är på denna sida och i slutet visar vi dig hur du kan dela med dig av dina minnen och vara med i det månatliga #Genelec45 lotteriet.

Kom och bli involverad!

Genelec | Experience

Oavsett om du är ljudtekniker, kreatör, utbildare eller entusiast, förstår vi att för dig är ofärgat ljud inte bara en fröjd att uppleva, utan även en del av ditt viktiga förhållande till ljud – som ger dig möjlighet att mästra det intresset som även är din passion. I år, som en central del av Genelec | 45 World Tour, organiserar vi en serie med personliga premium-upplevelser runt om i världen, allt från lyssnings-sessioner i våra experience center till lokala partner-events och traditionella mässor. Där kommer du få uppleva professionella råd, expert master classes och möjligheter att provlyssna vår industriledande ljudlösningar – från stereo till immersivt.

Som tillägg till det har vi ett brett utbud av online events och en rad möjligheter att delta på distans i våra fysiska events. Klicka helt enkelt nedan för att se vår kalender.

Hitta kommande events

Bli kreativ med Harmony Tracks

Vad händer om du tar en global community med individuella kreatörer och ber dem tolka samma musikaliska idé på sitt unika sätt? Kom och ta reda på det tillsammans med oss genom att delta i Harmony Tracks, ett fantastiskt tillfälle att visa upp ditt personliga sound, hjälpa välgörenhet och främja global enighet – från var som helst i världen!

TA REDA PÅ MER OCH HÄNG MED

Utforska våra virtuella showrooms

Nytt för vårt 45-årsjubileum är våra virtuella showroom som ger en enkel och rolig möjlighet att utforska våra pro-, AV- och hemmalösningar. Det gör det enkelt att se våra högtalare installerade i sin tilltänkta miljö och uppställda i en mängd olika konfigurationer. Klicka nedan för att komma igång.

Kliv In

Tidigare evenemang

SynthFest UK

5.10.2024 The Octagon, Sheffield

AES LAC 2024 Bolivia

10. - 12.9.2024 Real Plaza Hotel & Convention Center La Paz

AES/Genelec LATAM Immersive Tour Colombia

12. - 14.8.2024 Universidad de los Andes Bogotá

Gearfest UK

13.7.2024 London

AES/Genelec LATAM Immersive Tour

18.5. - 23.11.2024 Santiago de Chile, Bogotá, La Paz, Montevideo y más.

Global Experience Centres

More to Come


Over the course of 2023, we'll be adding events, news and insights to our 45th anniversary programme, so make sure to stay up to date by bookmarking and revisiting this page.