Arenor och konsertlokaler

Genelec kombinerar kraft med precision för att ge konsekvent ljudkvalitet i hela lokalen. Vi levererar klart ljud av studiokvalitet och gör det möjligt för publiken att njuta av alla detaljer i musiken.

Live ljud, studio kvalitet

En konsertlokal bedöms utifrån sin ljudkvalitet, och en lokal med Genelec-utrustning erbjuder den bästa upplevelsen av livemusik som går att få. Publiken kommer att njuta av att höra uppträdanden med detaljer och en närhet till ljudet som inget annat system kan ge. Tack vare ofärgad ljudprestanda både on-axis och off-axis kan publiken njuta av musik natten lång utan att uppleva någon lyssningströtthet.

Total pålitlighet

Genelecs aktiva högtalarkonstruktioner ser till att varje högtalarelement drivs av sin egen dedikerade förstärkare, detta för att optimera prestandan. Denna beprövade teknologi tillhandahåller tillförlitlighet 24/7, med benäget bistånd också av sofistikerade skyddskretsar. Vi har årtionden av erfarenhet som leverantör till de mest krävande kunderna som inte tolererar fel och avbrott – lita på oss!

Utmaningar vi kan hjälpa dig med

Huvudscenen

Arenor och konsertlokaler står och faller med kvaliteten på huvudakten – Genelec kan hjälpa dig att eliminera ljud av dålig kvalitet vid liveframträdanden.

Många stora musiker förlitar sig på högtalare från Genelec när de skapar och spelar in material. Våra kraftfulla lösningar för liveunderhållning är baserade på samma kompromisslösa inställning till ljudkvalitet och ljuddesign.

Artister vet att ett högtalarsystem från Genelec är en garanti för samma enastående kvalitet som de har upplevt sedan de började sin kreativa resa i studion.


Lounger och barer

Huvudscenen ska självklart ha förstklassigt ljud, men Genelecs lösningar ser till att ljudet har samma höga kvalitet även i lounge- och barområden.

Vårt omfattande utbud av mindre högtalare har samma designprinciper som sina större syskonmodeller, vilket säkerställer en konsekvent ljudkvalitet i hela byggnaden. Med en låg volym får du ett klart ljud som inte upplevs som störande, så att det går att föra en konversation.

Senare på kvällen kan samma högtalare leverera riktigt kraftfullt ljud så att du kan låta musiken höras över hela lokalen, samtidigt som de upprätthåller den kvalitet du vill ha.


Andra scenområden

För att förhöja publikens upplevelse förtjänar övriga scenområden samma känsla för detaljer som huvudscenen.

Oavsett om det gäller ett litet band som spelar i en bar eller en andra, mindre scen bör du se till att alla scenområden har samma utmärkta ljudkvalitet så att artisterna alltid kan leverera sitt bästa.

När alla scener har samma konsekventa ljud är det lättare att mixa ljudet för de olika akterna och du får samma exakta kontroll över högtalarsystemet – från stora konserter till mer intima spelningar.


Genelec and G Livelab Tampere: creating the perfect live music venue | Genelec AV

G Livelab | The Future of Live Music | Genelec sound system


Hitta Din Återförsäljare

Ange din stad för att hitta din närmaste Genelec-återförsäljare

Filters
X Filters
All
Studio Monitorer
Ljudsystem för hemmet
AV Installation
Teknisk Support
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Land