AV för företag

Från receptionen till konferensrummet – högkvalitativt ljud är avgörande när du ska presentera viktiga företagsbudskap.

Universal Music, Helsinki

Högupplöst ljud

Man vet inte vad överlägset ljud innebär förrän man saknar det. Alla företag behöver klart och tydligt ljud, oavsett om det gäller mindre grupparbete i mötesrum eller stora möten i hörsalar. När allt fungerar bra och budskapen når fram tydligt är det knappt något man tänker på. Men tar man bort tydligheten i ljudet stjäl det fokus från arbetet. Genelec hjälper företag att lägga fokus på sina budskap.

Form och funktion

Ljudkvalitet är otroligt viktigt, men estetik och praktisk användning är också viktigt. Eftersom AV-installationer ofta måste göras snabbt för att byggprojektets deadline ska kunna hållas kan enkel installation och konfiguration göra stor skillnad. Oavsett om det görs via våra enkla rumskorrigeringsreglage eller våra kraftfulla kalibreringsverktyg går det både snabbt och enkelt att anpassa högtalarna till rummet så att du kan konfigurera och justera systemet för optimal prestanda. Du behöver aldrig kompromissa med ljudkvaliteten – inte ens vid installationer under tidspress.

Utmaningar vi kan hjälpa dig med

Konferensrum

Strategisk planering på hög nivå kräver intensivt fokus och klarhet – därför är Genelec det naturliga valet när det gäller ljudlösningar i konferensrum världen över.

För att uppnå den klarheten levererar alla Genelec-högtalare perfekt transparent, ofärgat ljud direkt från högtalarlådan. Dessutom finns möjligheten att använda våra exakta rumskorrigeringsreglage eller vår kalibreringsprogramvara för att optimera varje högtalares återgivning utifrån den akustiska miljön.

Högupplösta videokonferenser är standard i de flesta konferensrum numera. Med Genelecs vägg- och takmonterade högtalare är det möjligt att få både ljudet från skärmen och talförstärkning ovanifrån så att alla personer i rummet kan ta del av informationen.

För videokonferenssystem som använder digitala ljudnätverk har vi ett växande utbud av högtalarlösningar som är kompatibla med Dante och AES67.


Konferenslokaler och mötesrum

Oavsett om mindre möteslokaler används för att främja innovation eller helt enkelt hålla folk uppdaterade kan Genelecs klara ljud ge små team de verktyg de behöver för att behålla sitt fokus och vara kreativa, samtidigt som de undviker den distraktion och lyssningströtthet som ljudsystem av dålig kvalitet kan orsaka.

När man använder högupplösta videor under möten förtjänar de att ackompanjeras av rent och klart ljud, något som ger bättre hörbarhet och mer produktivt samarbete.

Vårt enorma utbud av flexibla monteringslösningar och högtalarmodeller som är väggmonterade eller infällda i väggar eller tak ger konferenslokaler och mötesrum en hög nivå av professionalism, med enkel installation och konfigurering även i problematiska utrymmen.

Ingen annan tillverkare ger dig så mycket flexibilitet när det gäller att installera och optimera högtalare för att säkerställa att det ljud du hör är så rent och ofärgat som det bara går.


Andra företagslokaler

Oavsett vilken typ av företagslokal du inreder bör den AV-utrustning som väljs vara estetiskt tilltalande samtidigt som den levererar ljud av absolut bästa kvalitet. Vårt långa samarbete med den framstående industridesignern Harri Koskinen innebär att Genelecs AV-lösningar både är snygga och låter bra, samtidigt som de är enkla att installera.

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för vägg- och takmontering, vilket gör våra lösningar så flexibla att de passar i alla typer av företagsmiljöer. Våra modeller i serien 4000 finns dessutom i 120 skräddarsydda RAL-färger så att de kan matchas till företagets färgschema och våra serier med infällda högtalare innehåller också målningsbara galler och infattningar för ett mycket diskret utseende.

Genelecs ljudkvalitet är enastående och konsekvent, oavsett om det gäller små högtalare i mindre mötesrum eller större lösningar i hörsalar. Vår aktiva högtalardesign med särskilda integrerade förstärkare ger ett ljud som är rent och klart, vilket innebär att det inte krävs några extra fästen för skrymmande externa slutsteg.


Referenser

Genelec Audio Solutions for Corporate AV Applications – An Overview

Meetech Provides Precise Sound | Genelec 4000 Series loudspeakers


Hitta Din Återförsäljare

Ange din stad för att hitta din närmaste Genelec-återförsäljare

Filters
X Filters
All
Studio Monitorer
Ljudsystem för hemmet
AV Installation
Teknisk Support
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Land