Hemmabiosystem

Filmmusik som kan få pulsen att öka – eller röra dig till tårar. Eftersom ljudet är en så stor del av filmupplevelsen bör du se till att ha så bra högtalare som möjligt i ditt hemmabiosystem.

Home Theatre with Genelec monitors

Gör filmerna levande

Ju mer naturlig dialogerna, musiken och ljudeffekterna i filmen låter, desto mer kan du fokusera på innehållet och slipper tänka på ditt ljudsystem. Genelec-högtalares transparenta ljudkvalitet skapar ett otroligt realistiskt ljudlandskap som gör dina filmer levande.

Home Theatre with Genelec Monitors

Var i händelsernas centrum

När du kan höra alla detaljer i ljudet kan du verkligen känna att du är med i filmen – en upplevelse som förstärks ännu mer av surroundljud i de senaste immersiva ljudformaten. Filmskapare världen över litar på Genelec-högtalare när de mixar ljudet till dina favoritfilmer och tar fram alla fina detaljer och nyanser. Varför inte njuta av samma kvalitet i ditt hem?

Utmaningar vi kan hjälpa dig med

Att få tillräckligt med dynamik

Förutom klarhet och transparens är det viktigt att välja ett högtalarsystem som levererar tillräcklig dynamik.

Eftersom filmer kan innehålla allt från dialoger som viskas till dundrande ljudeffekter måste dina hemmabiohögtalare kunna hantera ett enormt volymintervall – detta kallas ”dynamiskt omfång”.

Genelecs aktiva design med inbyggda slutsteg innebär att varje förstärkare är fullständigt optimerad för den högtalare den är kopplad till, så det finns alltid gott om kapacitet att hantera det ljud som ska spelas. Ju bättre dina högtalare kan svara på det breda dynamiska omfånget, desto mer naturtrogna och verkliga blir ljuden.

En värdefull fördel med vår aktiva högtalardesign är att varje högtalare också har en integrerad skyddskrets som konstant övervakar potentiella överbelastningar och förhindrar att högtalaren skadas.


Ljud i begränsade utrymmen

Med Genelec behöver du inte ett stort rum för att kunna njuta av en film, inte ens om du har ett surroundsystem.

Vårt stora utbud av högtalare med konsekvent ljudkvalitet innebär att vi kan erbjuda en högkvalitativ lösning oavsett storleken på rummet. Så oavsett hur din hemmabio ser ut – om det är ett litet vardagsrum eller en hel biosalong – har vi allt från kompakta modeller som får plats i bokhyllan till stora varianter som byggs in i väggen, alla med samma transparenta ljudkvalitet som kännetecknar Genelec.

Eftersom varje rum är unikt vill vi att det ska vara så enkelt som möjligt att placera Genelec-högtalare i alla typer av miljöer. Därför erbjuder vi ett stort utbud av monteringstillbehör som innehåller både golvstativ, bordsstativ, väggfästen och takfästen.

Allt är utformat för att göra din lyssningsupplevelse bekväm, avslappnad och njutbar – oavsett hur rummet ser ut.


Hur många högtalare?

Att uppgradera din tv med ett par bra externa högtalare ger en stor förbättring i ljudkvalitet, men vad gäller för surroundljud och de senaste 3D-formaten för immersivt ljud?

Med den ökande tillgången till filmer med immersivt innehåll av hög kvalitet har potentialen för riktigt fantastiskt ljud i din hemmabio aldrig varit större.

När antalet uppspelningskanaler ökar måste dina högtalare dock vara fysiskt kompakta och leverera en helt ofärgad återgivning både on-axis och off-axis för att säkerställa att både detaljer och precision bevaras i komplexa immersiva ljudlandskap.

Genelec erbjuder allt detta och lite till, plus att våra smarta, aktiva modeller kan optimeras specifikt för ditt rums akustik med hjälp av vår programvara GLM. På så sätt kan du skräddarsy varje högtalares prestanda, från stereoljud till komplexa immersiva format.


SAM for Home Audio | Smart Active Monitoring Technology explained

SAM for Home Audio | Genelec Loudspeaker Manager explained

SAM for Home Audio | Auto-calibrating Genelec's high-end systems


Hitta Din Återförsäljare

Ange din stad för att hitta din närmaste Genelec-återförsäljare

Filters
X Filters
All
Studio Monitorer
Ljudsystem för hemmet
AV Installation
Teknisk Support
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Land