Utbildning

Genelec-högtalare ger klart och tydligt ljud med robusta och tillförlitliga högtalarlösningar som hjälper dig att förbättra studenternas förståelse så att de får ut så mycket som möjligt av sin utbildning.

White 4000 Series Educational Header

Hjälper elever att lära

Att studenter lär sig bättre när de kan höra klart och tydligt är bevisat. Genelecs produkter är kända för ojämförlig ljudkvalitet. Du kan lita på att dina studenter alltid kommer att höra allt de behöver.

White 4000 Series Classroom Educational

Hjälper lärare att lära ut

I utbildningsvärlden används blandade medier i allt större utsträckning med ljud från bärbara datorer, mediaservrar och smarta enheter. När även mikrofoner ska läggas till i systemet behöver du en tillförlitlig lösning som återger ljud på ett klart och effektivt sätt. Genelec erbjuder lösningar för utbildningsmiljöer med allt från lyssning vid datorn till lyssning i hela klassrummet och stora föreläsningssalar. Genelecs högtalare är byggda för att vara underhållsfria och de erbjuder många år av tillförlitlig, problemfri användning.

Utmaningar vi kan hjälpa dig med

I klassrummet

Genelec designar högtalare av hög kvalitet som är lätta att installera och som ger det rena, precisa ljud som behövs i moderna klassrum.

Alla elever måste kunna höra läraren, oavsett var de sitter. De blir mer engagerade när de lär sig genom både auditiv och visuell stimulans, så det är viktigt att investera i den bästa högtalartekniken som finns på marknaden.

Genelecs högtalare går snabbt och enkelt att installera, och de integrerade förstärkarna gör att det är smidigt att ansluta dem till ljudkällan i klassrummet. Koncentrationen blir bättre, samarbetet blir smidigare, lärarens arbete förenklas och de akademiska resultaten förbättras med en ljudlösning av hög kvalitet.


Personlig lyssning

För enskilda personer eller små grupper som ska lyssna erbjuder våra kompakta högtalarlösningar kvalitet och hörbarhet vid låga nivåer.

Våra minsta högtalare har samma designprinciper som sina större syskonmodeller och har samma transparenta ljudkvalitet med minimal färgning och distorsion. I enskilda studiemiljöer innebär det att studenterna kan höra vartenda ord, även med låg volym, och de drabbas inte heller av den lyssningströtthet som högtalare av sämre kvalitet kan framkalla.

Inom medieproduktion använder studenter Genelec-högtalare för att analysera sitt arbete. Oavsett om de placeras på skrivbordet eller på väggen erbjuder alla högtalare en tillförlitlig lösning som är enkel att använda.


Föreläsningssalar

Bredden på vårt utbud innebär att det finns större högtalarlösningar från Genelec för större lokaler så att du kan få samma högkvalitativa ljud, men med längre lyssningsavstånd och mer akustisk energi.

Våra större högtalarmodeller kan enkelt fylla en hel hörsal med tydligt, begripligt tal. De flexibla installationsmöjligheterna – väggmonterade eller hängande – gör att du kan placera högtalarna på den plats som passar lokalen bäst.

Eftersom alla våra högtalare har integrerade slutsteg behöver du inte heller tänka på att installera fästen för skrymmande externa förstärkarenheter.


Hitta Din Återförsäljare

Ange din stad för att hitta din närmaste Genelec-återförsäljare

Filters
X Filters
All
Studio Monitorer
Ljudsystem för hemmet
AV Installation
Teknisk Support
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Land