Hotel & Restaurang

Det är viktigt att ha en välkomnande atmosfär som bjuder in till att man vill stanna kvar. Alla delar skapar ett bestående intryck – från inredning till ljuddesign. Ljud är ett område där den rätta lösningen kan ha en stor påverkan.

Exceptionell kund upplevelse

Att få kunderna att känna sig nöjda, bekväma och avslappnade kräver en hel del arbete. Våra högtalare kombinerar högkvalitativt ljud med vacker estetik som förhöjer upplevelsen. Behöver du högtalare i specialfärger som matchar inredningen? 4000-serien finns tillgänglig i 120 färger som kan ge atmosfären i din lokal det lilla extra.

Högkvalitativt ljud i varje rum

Alla Genelec-högtalare är designade för att tillhandahålla överlägsen ljudkvalitet med enkel installation och användarvänliga specifikationer. Men vad gäller för olika typer av miljöer? Olika konsertlokaler som är inriktade på olika musikstilar? Våra högtalare är flexibla och tillförlitliga, har integrerade förstärkare och delningsfilter samt den extra fördelen med rumskorrigeringsreglage. Detta innebär att varje högtalare kan anpassas efter din lokal, oavsett storlek och form, vilket innebär att ljudet kommer att låta klart och tydligt även i de mest krävande utrymmena.

Utmaningar vi kan hjälpa dig med

Restauranger

På en restaurang kan musiken göra stor skillnad för atmosfären – och den ska vara diskret men samtidigt lätt att höra. När ljudet är perfekt anpassat till lokalen ska man inte behöva anstränga öronen.

Ett första, bestående intryck gör hela skillnaden. Utformning, inredning, smaker, dofter och ljud är faktorer som bidrar till gästernas upplevelse och åsikt. Folk besöker restauranger för mer än bara maten – de kommer dit för att fira något eller för att fly den stressiga vardagen en stund.

Våra högtalare i serierna 4000 och Architectural ger en exakt styrning av rumsåtergivningen så att högtalarna kan optimeras för alla typer av restaurangmiljöer. Oavsett om gästerna viskar eller skrattar ser Genelecs högtalare till att bakgrundsmusiken alltid hörs kristallklart.


Hotell

På ett hotell är musik mer än bara bakgrundsljud till den livliga miljön i lobbyn. Den kan inge en känsla av lugn och bidra till atmosfären i lokalen som helhet.

Våra högtalare är utformade för att leverera högkvalitativt ljud både för gäster som anländer och gäster som lämnar hotellet. De skapar ett avslappnat välkomnande eller en sista stund av lugn och ro innan det är dags att återvända till den hektiska vardagen. Ljud som stimulerar sinnena utan att störa dem.

Med Genelec kan du alltid lita på att dina mötes- och eventlokaler bidrar till att skapa produktivitet eller en trevlig atmosfär. Att ha ett högtalarsystem som ger ett klart och detaljerat ljud, med inbyggd tillförlitlighet, är ovärderligt vid mottagningar, affärsmöten eller andra evenemang.


Barer och lounger

Att göra ljuddesign för en lounge eller bar är en unik utmaning. Alla lokaler är olika – från storlek och form till akustisk miljö och musikstil. Ett ljudsystem av hög kvalitet ska kunna anpassas efter både rummet och användningsområdet.

Oavsett vilken atmosfär en bar vill förmedla kommer gästerna dit för att ha trevligt. De förtjänar den bästa ljudkvaliteten som finns, oavsett vilken musik som spelas eller hur hög ljudnivån är. Högtalare från Genelec har en unik förmåga att leverera total klarhet oavsett volym – från lågmäld bakgrundsmusik till en atmosfär med mycket energi. Det gör att dina gäster alltid kan njuta av musiken samtidigt som de kan prata med varandra.

Med Genelecs rumskorrigeringsreglage kan varje högtalare dessutom ställas in exakt efter den akustiska miljön – oavsett om det är en gastropub, bar eller lounge.


Referenser

Genelec Audio Solutions for AV in Hospitality – An Overview

How to install a high quality restaurant sound system

Joan’s Café Goes for Gold with Genelec

Genelec Delivers Fat Sound at Ciccio’s, Stockholm

Genelec steams into action at new Amerikalinjen Hotel, Oslo


Hitta Din Återförsäljare

Ange din stad för att hitta din närmaste Genelec-återförsäljare

Filters
X Filters
All
Studio Monitorer
Ljudsystem för hemmet
AV Installation
Teknisk Support
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Land