Utbildning Ljudteknik och musikproduktion

För utbildning inom musik är precisa och tillförlitliga monitorhögtalare ett viktigt verktyg för bättre inlärning.

Att lära sig lyssna

Vi vet att studenter lär sig mer när de kan lyssna bra – och inom alla musikgenrer är lyssning nyckeln till att förstå och ta in kunskap. Genom att välja Genelecs monitorhögtalare till din skola eller ditt universitet kan du vara säker på att studenterna fullt ut kan lita på vad de hör och därmed göra bättre bedömningar av sina egna och andras inspelningar.

Studio Monitors

Skapa bättre musik

Musik handlar om kreativitet, och kreativiteten kan bara flöda när inget står i vägen för din inspiration. På Genelec strävar vi efter att tillverka monitorhögtalare med så rent ljud att inget kan stå i vägen för din kreativa process. Du ska inte behöva fokusera på utrustningen, utan bara på att höra musiken.

Utmaningar vi kan hjälpa dig med

Studentsäker tillförlitlighet

Samtidigt som de bidrar till en inspirerande musikutbildning är Genelecs monitorhögtalare byggda för att tåla den tuffa dagliga användning som de utsätts för av flera generationer av studenter.

I utbildningsvärlden är ägandekostnad en extremt viktig aspekt. All studioutrustning förväntas fungera felfritt under lång tid, ofta med minimalt underhåll.

Genelec är kända för sitt åtagande att tillhandahålla tillförlitliga produkter, och våra högkvalitativa material, avancerade skyddskretsar och stränga kvalitetskontroller innebär att varenda monitorhögtalare från Genelec kommer att leverera problemfri prestanda under många år.


Utmanande akustik

Genelec har varit ledande inom studioteknik i mer än 40 år, vilket innebär att vi har en unik position när det gäller att hjälpa studenter att skapa musik även i de enklaste lokalerna.

Att lära sig att skapa och spela in musik utanför den bekanta miljön i en traditionell inspelningsstudio kan innebära utmaningar som ofta beror på problematiska akustiska förhållanden.

Det kan vara ett klassrum utan akustikbehandling eller en mobil lärmiljö – i utrymmen med oförutsägbar akustik är det bra att veta att våra enkla rumskorrigeringsreglage eller vår kalibreringsprogramvara GLM hjälper dig att optimera varje monitorhögtalare för rummet där den används. Så när studenterna jobbar i olika lokaler på campus kan de vara säkra på att varje rum de jobbar i går att lita på.


Att förstå ljud

För att utveckla en verklig förståelse för musik och instrument måste studenter ha tillgång till en exakt, ofärgad referenspunkt för hur saker och ting ska låta redan i början av sin karriär. Detta är särskilt viktigt för musikstudenter eftersom de ännu inte har samma lyssningserfarenhet som yrkesverksamma personer.

Det verklighetstrogna och exakta ljud du får med monitorhögtalare från Genelec innebär att du kan lita på att studenterna får den gedigna undervisning i ljud som de förtjänar.

Eftersom så många professionella inspelningsstudior använder sig av Genelec kommer studenterna att jobba med monitorhögtalare av branschstandard, vilket förbereder dem för deras framtida karriärer på bästa sätt.


Referenser

One on One with Chris Littlewood, dBs Music | Genelec 8351 | Interview


Hitta Din Återförsäljare

Ange din stad för att hitta din närmaste Genelec-återförsäljare

Filters
X Filters
All
Studio Monitorer
Ljudsystem för hemmet
AV Installation
Teknisk Support
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Land