Genelec höjer kundupplevelsen med 5 års garanti

null Genelec höjer kundupplevelsen med 5 års garanti

Genelec höjer kundupplevelsen med 5 års garanti

Genelec - världsledande inom professionella högtalarlösningar - har höjt sin kundupplevelse och stärkt sitt engagemang för hållbarhet genom att införa en 5 års garanti på sina konstruktioner. Genom att registrera sina modeller på Genelecs webbplats, gör det nya garantiprogrammet det möjligt för Genelec-kunder över hela världen att förlänga sin standardgaranti på 2 år med ytterligare 3 år, vilket täcker både delar och arbete.

Sedan företaget grundades för 45 år sedan har Genelec satt hållbarhet i centrum för sin designfilosofi genom att producera högtalarlösningar med lång livscykel och låg miljöpåverkan, uppbackade av extremt höga nivåer av tillförlitlighet och långsiktig reservdelssupport. Den nya förlängda garantin är ett viktigt steg framåt eftersom den extra treåriga garantiförlängningen täcker både delar och arbete (där tidigare endast delar täcktes).

Den förlängda garantin aktiveras genom att kunden helt enkelt registrerar sina inköp online via Genelecs webbplats, en process som har gjorts snabbare och enklare genom att QR-koder på produktförpackningarna möjliggör enkel skanning av modeller och serienummer. När kundens uppgifter och inköpsbevis har laddats upp kan Genelecs distributörers servicecenter över hela världen snabbt kontrollera garantistatus för alla modeller som returneras för reparation.

"Vi har alltid fokuserat på att designa högtalarlösningar som ger våra kunder årtionden av pålitlig prestanda, men vi vill också erbjuda dem den extra sinnesfrid som följer med en säker utökad garanti", kommenterar Ole Jensen, internationell försäljningschef på Genelec. "Vi är övertygade om att vår nya 5-årsgaranti kommer att göra våra kunders liv enklare, lyfta fram varumärkets pålitlighet och signalera vårt fortsatta engagemang för hållbar utveckling."

För mer information, besök www.genelec.com/warranty

Aktuella Nyheter