Offentliga miljöer

Från museer till konstgallerier och butiker – Genelec ger en fulländad ljudupplevelse som passar miljön perfekt. Vi levererar utomordentlig ljudkvalitet, möjlighet att välja mellan 120 färger och överlägsen tillförlitlighet.

Prestanda möter estetik

Vår klassiska högtalardesign kan ses i offentliga miljöer i hela världen: kompakta, högkvalitativa högtalare som är enkla att installera och som fungerar felfritt varje dag, år efter år. För oss går teknisk prestanda och estetik alltid hand i hand, så du kan alltid vara säker på att högtalare från Genelec ser lika bra ut som de låter.

Perfekt för varje miljö

Med vår högtalardesign kan du spela musik på låga ljudnivåer och samtidigt uppleva klar och tydlig prestanda. Detta kan vara en stor fördel i krävande akustiska miljöer eftersom du kan reglera akustiken utan att behöva lägga massor av tid på rummets utformning. Inbyggd förstärkning innebär att förstärkaren alltid är perfekt anpassad till högtalaren, vilket ger optimal prestanda och säkerställer att systemet är skyddat mot skador – något som bidrar till dess långa livslängd.

Utmaningar vi kan hjälpa dig med

Butiker

Folk tenderar att stanna längre när det låter bra, eftersom dålig ljudkvalitet kan vara uttröttande för öronen. Med en högre ljudkvalitet på bakgrundsmusik och högtalarmeddelanden trivs kunderna bättre.

Inom modern detaljhandel handlar allt om att vara unik. Högtalare från Genelec ger en avsevärt bättre ljudupplevelse, vilket bidrar till den övergripande kvaliteten på vilken butik som helst. Vi erbjuder många olika typer av högtalare, från väggmonterade modeller till lösningar som är inbyggda i väggen eller taket – det ger dig flexibilitet att anpassa dem på bästa sätt till butikens inredning.

Många av våra modeller finns också i 120 olika skräddarsydda RAL-färger så att de kan matchas till företagets färgschema och våra serier med infällda högtalare innehåller också målningsbara galler och infattningar.


Museer

Gör museiutställningar mer levande med en högkvalitativ ljudupplevelse som är perfekt anpassad till den akustiska miljön. Genelec levererar rent ljud, ett utbud med högtalare i 120 olika färger och en robust konstruktion som håller i många år.

Klarare ljud är mycket lättare att förstå, så att använda våra högtalare till enskilda museiutställningar ger besökarna en förstklassig upplevelse och förmedlar budskapet på ett tydligare sätt. För mer ambitiösa projekt är den precisa, ofärgade kvalitet som Genelecs högtalare levererar perfekt för att omsluta besökarna med verklighetstroget immersivt ljud.

Med hjälp av vår unika kalibreringsprogramvara kan du konfigurera och ställa in flera Genelec-högtalare som ett enda komplett system för att ge besökarna en skräddarsydd cinematisk upplevelse som de aldrig har upplevt tidigare.


Gallerier

Våra högtalares precisa, detaljerade ljudbild har gjort att kräsna ljudkonstnärer och gallerier världen över väljer Genelec.

Ljud är en avgörande del av den sinnliga upplevelsen. Om besökarna omsluts av ljud får de en förhöjd upplevelse – det de ser förstärks av det de hör. Fullständig klarhet, även vid låga nivåer.

När konst i allt större utsträckning blir ett blandat medium är det viktigt med en trogen återgivning av det ljud som konstnären har skapat. Vår förmåga att återskapa den ursprungliga visionen exakt som den var avsedd att låta är det som gör våra högtalare så populära bland framstående konstnärer.

Med våra rumskorrigeringsreglage på bakpanelen och vår kalibreringsprogramvara kan dessutom varje högtalarsystem från Genelec anpassas perfekt till de aktuella förhållandena i lokalen.


Referenser

Moesgaard Museum Takes Visitors on ‘The Journey’ with Genelec

Genelec Smart IP helps deliver multisensory experience at Finnish Music Hall of Fame


Hitta Din Återförsäljare

Ange din stad för att hitta din närmaste Genelec-återförsäljare

Filters
X Filters
All
Studio Monitorer
Ljudsystem för hemmet
AV Installation
Teknisk Support
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Land