Lyssning hemma

I dagens ofta hektiska tillvaro är det viktigt att ta sig tid att koppla av och ta vara på de viktiga sakerna i livet. Du kan lita på Genelecs hemmahögtalare för att få ut det mesta av din musik och dina favoritspellistor, så att du verkligen kan uppskatta de speciella stunderna.

Home Listening

Vackert ljud, vacker design

Vi värderar både ljudkvalitet och estetik högt. Alla våra högtalare och subwoofers är skapade för att representera kombinationen av utomordentlig teknisk prestanda och vacker design. Tack vare vårt långa samarbete med den ledande finska industridesignern Harri Koskinen är alla högtalare från Genelec en fröjd både för ögat och örat!

Bli aktiv

Alla våra högtalare har en aktiv design, vilket innebär att slutstegen är integrerade i högtalarens kabinett och fullt optimerade för elementet de driver. Du behöver bara ansluta din ljudkälla till dina Genelec-högtalare och behöver inga stora, externa förstärkare. Systemet är redo direkt! Det enkla är det bästa.

Utmaningar vi kan hjälpa dig med

Gör det bästa av ditt rum

Varje hem har sin unika storlek och planlösning, så det finns inte en enda ljudlösning som passar överallt. Med vårt omfattande utbud av högtalare och monteringstillbehör är det dock enkelt att välja ett Genelec-högtalarsystem som är perfekt just för ditt rum och din typ av lyssning.

Vi erbjuder inte bara en rad olika högtalarmodeller – från superkompakta storlekar som ryms i bokhyllan till riktigt stora högtalare. När du går upp i storlek får du också successivt mer volym och utökat lågfrekvensdjup, och tack vare vårt utbud av stativ och fästen kan dina Genelec-högtalare enkelt placeras i en hylla, på ett bord, på golvet, på väggen eller i taket beroende på hur mycket utrymme du har.

Så oavsett om du vill ha en högljudd karaokekväll eller en stillsam middag med dina vänner kan vi hjälpa dig!


Att hantera dålig akustik

Allt ljud som hörs från högtalare är en kombination av originalljudet och akustiken i rummet – och alla rum låter olika.

Inspelningsstudior lägger mycket tid och arbete på att akustikbehandla sina kontrollrum för att säkerställa att ljudet blir så neutralt och ofärgat som möjligt. Detta är dock inte realistiskt i de flesta hem.

Genelec har alltid strävat efter att utforma högtalare som minimerar den negativa påverkan som rumsakustiken har så att musiken du hör ligger så nära den ursprungliga källan som möjligt. Detta uppnår vi genom en uttänkt design av både kabinett, element och elektronik samt en uppsättning enkla rumskorrigeringsreglage på bakpanelen som gör att du kan korrigera de mest extrema akustiska effekterna i rummet.


Förenkla ditt system

Äldre hifi-system bestod ofta av en stor uppsättning separata element som var både komplexa och tog mycket plats.

Dagens hemmaljudsystem kan vara mycket mer stilrena och eleganta, och tack vare vår aktiva filosofi att integrera slutsteg i själva högtalarkabinettet kan du välja en högkvalitativ källa, som en mediaspelare, och ansluta den direkt till dina Genelec-högtalare – med flexibel styrning via din surfplatta eller smartphone.

Resultatet är en kompakt installation som är enkel att konfigurera och styra, men som samtidigt har ett perfekt avstämt förstärkar- och högtalarsystem för riktigt bra ljudprestanda.


SAM for Home Audio | Smart Active Monitoring Technology explained

SAM for Home Audio | Genelec Loudspeaker Manager explained

SAM for Home Audio | Auto-calibrating Genelec's high-end systems


Hitta Din Återförsäljare

Ange din stad för att hitta din närmaste Genelec-återförsäljare

Filters
X Filters
All
Studio Monitorer
Ljudsystem för hemmet
AV Installation
Teknisk Support
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Land