Hållbarhetspriser

Även om hållbarhet är en integrerad del av vår dagliga verksamhet på Genelec, är det glädjande när detta också uppmärksammas av vår bransch. Vi är stolta över att ha mottagit hållbarhetspriser från några av de mest prestigefyllda organisationerna i branschen.

Mondo Awards 2023 Paul and Kati

Mondo-DR Awards, 2023

Vid en av AV-världens finaste prisutdelningar valde Mondo-DR Magazines expertpanel av oberoende domare och tidigare vinnare oss som mottagare av sitt 2023 Sustainability Award, med hänsyn till vår arbetskultur, miljöledning, hållbara leveranser, kommunikation av referenser, hållbarhetsrapportering och utvecklingsmål.


Inavation Awards 2022

Inavation Awards, 2022

2022 tog vi emot det prestigefulla priset för hållbarhet, Inavation Business Award for Sustainability. Genelecs långa historia av hållbar praxis och fortsatta stora ansträngningar för att minimera vår miljöpåverkan imponerade på Inavate Magazines panel av branschexperter, som i samarbete med ISE årligen uppmärksammar och premierar det allra bästa av AV-design, -integrering och -hantering på global nivå.


AV Awards 2021

AV Awards, 2020

Vi tilldelades även Årets Gröna Företag (Green Business of the Year) 2020 av de högt ansedda AV Awards. AV Awards jury innehåller en oberoende grupp av representanter från slutanvändare, konsulter och nyckelspelare i branschen med lång erfarenhet som noggrannt utvärderar våra hållbarhetsprinciper - däribland material, tillverkningsprocesser, energiförbrukning, förpackning och produktlivscykel.

IABM Awards, 2016

Vi är extremt stolta att International Trade Association for Broadcast and Media Technology (IABM) tilldelade oss med ett mycket prestigefullt pris för hållbarhet.
Juryn valde Genelec för “långvarigt engagemang för hållbarhet, etablerat långt innan det var vanligt, eller kanske på modet, och att ha detta som en del av en företagsfilosofi.”