Garanti och produkternas livslängd

Genelecs produkter är otroligt uppskattade tack vare deras utomordentliga tillförlitlighet och långa livslängd. Vi har byggt hållbara lösningar för professionella ljudmiljöer ända sedan 1978 när vi lanserade vår första monitorhögtalare S30.

Vi får fortfarande förfrågningar om reparationer och reservdelar för produkter tillverkade under tidigt 80-tal – och vi kan hjälpa till med service av de flesta. Vi har ett omfattande reservdelslager för alla modeller som har tillverkats under företagets långa historia.

Tillgången på reservdelar garanteras i många år, minst 5, efter att en produkt har slutat tillverkas. Vi erbjuder alltid service så länge vi kan hitta lämpliga reservdelar.

Garantivillkor

Alla Genelec-produkter har minst 2 års garanti (från och med inköpsdatum) avseende tillverkningsfel eller -defekter som kan påverka produktens prestanda. Genelec och våra distributörer täcker kostnaderna för service och reservdelar under garantitiden.

Som en del av Genelecs hållbarhetsprogram erbjuder vi sedan januari 2015 en utökad reservdelsgaranti på 3 år utöver den vanliga garantitiden på 2 år. Detta gäller alla registrerade produkter, och inköpsbevis krävs. Under den här utökade perioden står Genelec och våra distributörer för reservdelarna.

För att omfattas av den utökade garantin ska varje produkt registreras via vår Community via länken nedan.

Genelec Community